keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Äitiyslomapäivä numero 1

Huomenta mussukat :)

Se on nyt ensimmäinen virallinen äitiyslomapäivä, alkoi mukavasti kun heräsin jo kello 6.00 ja nyt kello alkaakin olemaan jo 8.00.

Eilen oli aikamoinen häslinki päivä, tuli käytyy isipappaa moikkaamassa, samalla katsottiin et yhdet talvirenkaat meneekin tuohon minun autooni ilman että niitä tarttee vaihtaa vanteilta toisille, eli siinäkin tuli sitten yli 100 e säästö heti.

Soitin myös huollon ensi keskiviikolle, tulee laitettuu uudet jarrut ja iskarit taakse, menee sitten katsastuksesta läpi, saahan sen jo katsastaakkin vaikka virallinen umpeutumisaika onkin vasta joulukuussa. Mut tosiaan tän pikkuisen tulokkaan takia parempi hoitaa nyt kaikki heti alta pois, niin ei jää kaivelemaan.

Eilen kävin ihanan ystävän kanssa syömässä, oikein pitkän kaavan mukaan, teki kyllä niin hyvää. Mitähän meillä meni, joku 2,5 h meni syödessä. Siitä sitten käytiin vielä Suomalaisessa Kirjakaupassa ostamassa hieman kirjetarpeita ennen kotio lähtöä. Niin juu ja sain aivan ihania lahjoja vaaville ja itselleni tältä kultaiselta ystävältä. Laitankin niistä kuvat vielä tähän kirjoitusteni perään.

Tänään ois ohjelmassa kotosalla: lakanoiden vaihtoa, imurointia, neulomista (kaulaliinaa, kun piposta karkasi yksi silmä niin se täytyy viedä tohtori äidille hoidettavaksi :D). Saas nähä vaan et saanko nuo kaikki aikaan vaikka yritys on toki hyvä 10! :D Mut toteutus onkin sitten asia ihan erikseen.

Onneksi kyllä olen tämän lopun viikkoo ihan vaan himassa, vaikka ihanaa onkin käydä ja tehdä juttuja myös muualla, mut tuntuu et niiden jälkeen sitä on niin poikki et tekis mieli vaan nukkuu. Viime yön unet oli kyl vähän omituiset, ei jotenkin tyyny ollut missään vaiheessa hyvin, niskaan sattui ja kääntyminen kun alkaa olemaan työn ja tuskan takana niin hyvä ettei yhdessä vaiheessa itkukin tirahtanut silmään kun pungersi itseään kyljeltä toiselle. No enää 5 viikkoa tätä odotusta maksimissaan.

Mut ei vaan, alan nyt kirjoittamaan kirjeitä ja ihmettelen lisää tänne joku päivä, joko huomenna tai ylihuomenna miten nyt asiaa sitten tuleekaan, mietteitä on paljon, mut nyt tuntuu etten vaan saa kirjoitettuu enempää ja väkisinhän sitä ei kannata. Palaamisiin siis, moips.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti