maanantai 13. lokakuuta 2014

Äippäloma arkea

Heipsistä pitkästä aikaa

Nyt alkaa tuntua siltä, että pitää hieman kirjoittaa päätään puhtaaksi tänne. Olen viimein jäänyt kotiin odottamaan tulevan poikavauvan tuloa ja arki on ihan ok lähtenyt täällä kotonakin rullaamaan. Tekemistä nyt on ainakin tänään ollut aikasen paljon.

Olen saanut aikaiseksi:
- Käynyt kaupassa (suunittelin ruuat nyt keskiviikkoon saakka, huomenna pyttipannua ja keskiviikkona makkarakastiketta perunan kera)
- Vienyt virtsanäytteen taas proteiinien takia labratorioon
- Kutonut pipoa rakkaalleni
- Laittanut pyykit peseytymään
- Keittämässä perunoita huomiseen pyttipannuun
- Putsannut lieden ja tiskipöydän tiptop
- Kiillottanut vessan lavuaarin
- Syönyt aamupalaa kello 12.30 :D

Olen tämän raskauden ajan muutenkin voinut ihan ok, mitä nyt viikoille 15 saakka oli aika pahaa pahoinvointia / väsymystä, mut sen jälkeen olen kyllä suhteellisen hyvin jaksanut. Toki nämä hormoonit tekee tehtäviään, välillä itketty ihan turhistakin asioista, mutta se on tätä.

Auton korjaus tässä vielä vähän mietityttää, huomenna mennä isän kanssa hakemaan parit osat vielä lisää ja sitten sen voikin viedä huoltoon, sen jälkeen sitten jos katsastuksen sais läpi. Renkaatkin pitäis nastallisiin vaihtaa, mut se on sitten sen jälkeen seuraava prosessi. Sitten voin sanoa, että kaikki murheet on poissa ennen pikkuisen tuloa.

Mitähän sitä vielä muuta, kaikenlaista on mielen päällä, mut en tiedä kirjoitanko vielä ihan kaikkea, jää sitten vähän myöhemmäksikin jotakin. Kuvia täytyy tässä ottaa vauvajutuista varmaankin huomenna kun saan innostusta, ellen tänään vielä jaksa, tai sitten myöhemmin. Huomenna kuitenkin niiden osien hakua ja ruuan laittoo kotosalla, niin en tie miten aikataulu menee, toki aamulla on aikaa ennen kun lähden. Vasta puolenpäivän tietämille sovin, että menen isää hakemaan kotoa liikkeelle.

No ehkä tässä kaikki tältä erää :), palaamisiin, nyt vähän useammin kuin aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti