tiistai 27. marraskuuta 2012

Melankoliaa

Heips!

Ei tuu huomenna lähdettyy jumppaamaan, tai kyl mää jotain pientä himassa, mut en tosiaankaan jaksa huomenna lähtee salille saakka, mun pitää aamulla mennä duuniin TOSI ajoissa et ehdin kaiken tekee ennen kuin alkaa koulutus, en osaa ollenkaan sanoa miten pitkään siel menee, voi olla että koko saatanan PÄIVÄ, no siis, ihan kivaa vaihteluu, mut just nyt kun olis töitä niin et pääse niit tekee!! Aika turhauttavaa omalla tavallaan, no ainakin on sitten torstaina ja perjantaina tekemistä, ei siinä mitään.

Muutoin no, suhteellisen virkeenä, mitä nyt oon vähän liian myöhään vielä jalkeilla, koht kyl menossa nukkumaan. Sain tuossa kirjoitettuu kauppalistaa mitä kaikkee pitää muistaa ostaa, mm. suihkusaippua ja wc-pönttöön raikastin.

Niin ainiin, ja tilasin kylpyhuoneeseen semmosen 3 laatikon pyörällisen hyllykön, saan sinne kaikki hius & meikkitarvikkeet (sinne minne ne kuuluukin, tällä hetkellä ne on makuuhuoneen laatikostoissa, josta niit ei koskaan tuu oikein käyttöön otettua). Oli netanttilassa 39,95 €, et ihan suht hintainen, tulee tuohon lähi Anttilaan varmaankin jo tällä viikolla, viimeistään ensi maanantaina. Pitää vähän viel fiksailla tätä asuntoakin, tuo nyt ainakin sellainen "järkevä" ostos. Kuvaa laittelen sitten kun "laite" kotiutuu taloksi. Siin on viel sekin hyvä puoli et siihen hyllykön päälle saa laitettuu jotain koristeita, mm. kynttilöitä tms kivaa ja mahtuu kivasti tuonne kylppäriinkin, on se aika ankee kun ei mitn kaapistoo ole, mitä nyt pienen pieni peilikaappi minne ei oikeesti mahdu MITÄÄN! Siis naisen mittapuulla: mitään :D, miehethän ei tuota tajua. No ehkä sekin on jossain mielessä ihan hyvä, miettikää nyt jos miehetkin tarttis niin paljon tilaa? Millasii kylppärit sitten oikein olisikaan: kodin sydän? x)

Mut joo, nyt lopettelen, pakko viel hetki kököttää koneella ja sitten nukkumatin luo kattelemaan jotain juttuja, moimoi.

**Sanskuli**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti