maanantai 26. marraskuuta 2012

Maanantai

Heips!

Ajattelin tulla ihan vaan tänne kirjoittamaan kuulumisia,
en jaksanut tänään jumpassa laittaa edes sykemittarii, no eipä sinne olisi kummoisia lukemia tullutkaan kun kävin vaan pari laitetta salilla koluamassa sekä 30 min CRX Works tunnin, joten... ehkä joku 150 kcal olis mennyt, jos edes sitäkään. Jotenkin ollut niin saamaton noiden liikuntajuttujen suhteen, no ainakin olen menossa keskiviikkona 30 min CRX:n sekä 1 h pituisen Body Pump:n, voipi olla et jos niistä jotain saisi tänne laitettuun, jotenkin vaan niin vetämätön olo kokoajan, liekkö jotain tällästä kaamosmasennusta tai jotain ilmassa.
Kävin tänään enoa moikkaamassa jumpan jälkeen, siit sitten kaupassa ostamassa jotain ruokaa alkuviikolle, ettei tartte huomenna kuluttaa aikaa kauppailuun kun tosiaan kissan meen hakemaan kotiin, jäi vanhemmilleni lauantaina.
Muuten kyl ihan hyvä mieli kun ukki alkaa olemaan jo paremmassa kunnossa, ei toki vielä ole pois päässyt sairaalasta, mut voi olla et alkuviikolla jo siirretään Keravalle, että helpompaa mennä mummonkin häntä katsomaan, vaikka eipä Koivukylä nyt kovin kaukana ole, mut ainahan Kerava on x km lähempänä.
Duunissa on ihan ok meno, ei nyt kova kiire mut ainakin on tekemistä, mikä on aina positiivista, odotan jo kylläkin ensi viikolla olevaa itsenäisyyspäivää, saa ainakin 1 päivän huilata kuunvaihteen kiireiltä kotosalla, aion kyllä sen pyhittää ihan vaan kodin laittamiseen, jos jotain uutta järjestystä tms keksisin, ainakin imuroin ja viimein jos viel saisin lattiat pestyy, niin monen monta kertaa ollut mielessä mutta koskaa en kuitenkaan ole saanut aikaiseksi! LAISKA!
Jeppis, no mut tässä nyt jotain hölinää pölinää tältä erää, palaan keskiviikkona liikunta-asialla (toivon mukaan, musta ei tosiaan nykysin tiedä millon perun ja millon en)... Ja sitten loppuviikosta jos jotain kivaa leipomist saisin aikaiseksi, niin ehkäpä reseptiikkaa jälleen, joo mut nyt ilta puuhiin, sitten pisulle pesulle ja nukkumaan et jaksaa aamulla (niska ollut tänään niin kipee, jumppailu hieman helpotti, mut oon joo tosiaan melkeen viikon nukkunut tosi kummallisissa asennoissa, niin eipä ihme et vihoittelee).

Palaamisiin, moikkelis moi.

**Sanskuli**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti