keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Keskeinenviikko

Hip hip hurraa!

Tuli jokseenkin tylsistynyt tunne, kun ei ole yhtään kirjettä vastaamatta, joten ajattelin jotakin tänne tarinoida. Alkaa pikkuhiljaa pelottamaan tuo joulun tuleminen!! Niin paljon juttuja ostamatta ja mietintöjä miettimättä, et panico iskee!

Kello on jo 19.00 ja tuntuu et juuri äsken vasta töistä pääsin kotiin. Alkaa pelottamaan yölle luvattu lumimyräkkä, että millaisessa kelissä sitä joutuu ajelemaan duuniin aamulla, kun nuo tiet ei oikein koskaan ole ollut kunnolla aurattuja aamulla. Nissanissani on vain 13" renkaat, joten... vähän pelottaa aina tuolla 80 km/h rajoitusalueilla ajella niillä. Kun on pimeää, lunta tiellä, vastaan tulee autoja sekä kaistapäitä ohittamassa. Noh, hiljaa hyvä tulee, oisko pari kertaa joutunut jopa viime talvenakin ajamaan 80km/h alueella 50 km/h! Mut se oli vaan totaalisen pakko tilanne, kun näkyvyys eteen 2 metriä + tien päällä lunta 10 cm+!! Niin siin ei auttanut itku markkinoilla.

Huomenna en kyl mene yhtään aikaisemmin duuniin, tänään olin taas ennen puolta kahdeksaa kun oli hieman kiire aikataulu :(:( mut loppuviikos jos ottaisi rennommin. Nukkuisi aamulla pidempään ja jos vaikka ei ens yönä heräilisi vähän väliä, ni olis HIRMU kiva. Nyt varmaan 1 vko oon joka yö herännyt 2-3 kertaa yössä, ei kiva! No, täytyy vaan toivoa.

Mut nyt iltakahvien keittoon ym ym, palataan!

*Sanskuli*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti