sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Sunnuntai ja talvi

Hei vaan hei!

Jos sitä jälleen jotain päivityksen tapaista ainakin "yrittäisi" rustata.

Se olisi viikonloppu taas ollut ja mennyt :( ja eiku maanantaina taas töitä pukkaa. Torstaina olisi sitten vapaapäivä :), ohjelmaa on onneksi sille päivälle ettei ihan mene vaan kotona möllötellessä. Ainoo vaan että alkuviikosta pitäis käydä lääkärissä, tuo minun korva on niin huonossa kuosissa. Kipeä ja inhottava olla kokoajan.

Tänään ajattelin et jos vaikka saisin ostamani laatikoston kotona koottua ja jos viel menisi ukkia katsomaan vanhempieni kanssa. Ainiin joo ja kaupassakin täytyy jotain käydä ostamassa, et saa sitten huomenna laittaa ruokaa ihan kotosalla ja muutenkin et on duuniin evästystä ottaa myös mukaan.

Lunta joo muuten tuli pikkasen tuossa perjantaina <3 voi herttinen sentään! Ja nytkin näyttää viel jotakin sen tapaista tupruttelevan tuolta taivaalta. Toivon vaan ettei maanantaina olisi ihan kamala ilma ajaa duuniin! Niin joo ja pitäis maanantaina vielä jumppaankin osaa ajella. En tie sitten kävisinkö maanantaina vai tiistaina sitten hakemassa pakettini postista, neljän aikaan sinne kuitenkaan ei oo mitään järkee mennä koska siellä on kaikki silloin noutamassa niit pukettejaan, et jos vähän ennen sulkemista vasta sinne menisi niin uskosin, että se olisi kaikkein paras vaihtoehto!

Jeppis peppis, ei kait tässä kummempaa. Täytyy illalla laittaa kuvaa sitten kokoamastani laatikostosta, jos se nyt ei aivan pipariksi mene x), mun taidoista kun ei koskaan voi täysin mennä takuuseen x) voi onnistuu tai olla onnistumatta :):).. Mut palataan astialle, moi!

**Sanskuli**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti