tiistai 13. marraskuuta 2012

Kirjestelyä

Heips!

Long time no see, eli tosiaan vähän jos päivittelisi, hieman matkamuistoja kirjeisiin sain "pidennetyltä" viikonlopulta Kuopiossa ostettua, tässä jotain:

Eli tosiaan vähän joulukortteja ja tarroja, vielä parit tarrat on kuvaamatta, mutta jos vaikka huomenna illalla saisin aikaiseksi ottaa kuvat ja lähetellä nekin tänne. 

Muutoin on tosiaan tänään tullut oltua töissä, maanantaina meinaan meni päivä iloisesti Kuopiosta kotia kohden ajellen, vanhemmilleni menin heti viemään isukille lahjaa: lintukirja missä tuli mukana cd (missä on lintujen ääniä). Siitä sitten vielä jouduin lähtemään enoni asunnolle äidin kanssa laittamaan verhoja ja muutenkin auttamaan. 

Kirpputorille olen lauantaina aamusta menossa, täytyy sielt mennä katsomaan mitä löytöjä tekee enolle ja sitten auttamaan vielä laittamaan verhoja ja ehkä muutakin hänen asunnolleen, ihanaa kun muuttolaatikot ei ole omia, mut viel sekin aika koettaa :), mut ei pidä etukäteen stressailla, muuten mun työmaa tuntuisi loputtomalta, ehhehe.

Mut nyt oikein kivaa puoliväli viikkoa (huomenna hei on jo keskiviikko, uskokaa tai älkää). Palaamisiin, tää tyttö menee nyt pehkuihin et jaksaa aamulla viel nousta ylöskin (teki tiukkaa jo tänään, liian pitkä loma x)). Moi.

**Sanskuli**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti