tiistai 18. syyskuuta 2012

Reseptiikkaa2


Kuten myös tämäkin niin ihanan Hellapoliisin sivuilta, jälleen omana muunnostelmana:
http://www.hellapoliisi.fi/kakut/voileipakakut/53-tonnikala-mozzarellarullat

Voileipäkakku:Tonnikala-mozzarella

1 pkt Fazerin ruispaahtoleipää

Kostutus:

kasvis/kalalientä

Täyte:
2 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 prk creme fraichea
sitruunapippuria
½ iso / 1 pieni punainen paprika silputtuna
1 pieni punasipuli silppuna
1 pkt mozzarellajuustoa
5-7 viipaletta kermajuustoa

Päällä:

200 g Violan ruohosipulituorejuustoa
150 g ranskankermaa
persiljaa silputtuna

Koristelu: vain taivas rajana :)

1.Leikkaa paahtoleivistä kovat reunat pois veitsellä.
2.Levitä leipäviipaleet leivinpaperin päälle siten, että vierekkäin on 4-5 viipaletta ja toiseen suuntaan 4.
3.Kostuta leivät kasvis/kalaliemellä.
4.Valuta tonnikaloista liika öljy pois.
5.Sekoita täytettä varten valutetut tonnikalat, creme fraiche ja sitruunapippuri.
6.Levitä seos peittäen leivät.
7.Levitä silputtu paprika/punasipuli kauttaaltaan.
8.Pituus suunnassa 2 kohtaan viipaloitua mozzarellaa ja kermajuustoa.
9.Kääri leivinpaperia apuna käyttäen tiukalle rullalle
jonka sidot kelmulla pitämään kakkua koossa.Nosta hetkeksi kylmään.
10.Sekoita kuorrutetta varten tuorejuusto ja ranskankerma,
levitä seos kääreestä poistetun kakun pinnalle ja koristele mielesi mukaan.

Koristeluun käytin: juustokuutioita, kirsikkatomaattia, 2 eriväristä paprikaa, kurkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti