tiistai 18. syyskuuta 2012
Reseptiikkaa2
Kuten myös tämäkin niin ihanan Hellapoliisin sivuilta, jälleen omana muunnostelmana:
http://www.hellapoliisi.fi/kakut/voileipakakut/53-tonnikala-mozzarellarullat
Voileipäkakku:Tonnikala-mozzarella
1 pkt Fazerin ruispaahtoleipää
Kostutus:
kasvis/kalalientä
Täyte:
2 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 prk creme fraichea
sitruunapippuria
½ iso / 1 pieni punainen paprika silputtuna
1 pieni punasipuli silppuna
1 pkt mozzarellajuustoa
5-7 viipaletta kermajuustoa
Päällä:
200 g Violan ruohosipulituorejuustoa
150 g ranskankermaa
persiljaa silputtuna
Koristelu: vain taivas rajana :)
1.Leikkaa paahtoleivistä kovat reunat pois veitsellä.
2.Levitä leipäviipaleet leivinpaperin päälle siten, että vierekkäin on 4-5 viipaletta ja toiseen suuntaan 4.
3.Kostuta leivät kasvis/kalaliemellä.
4.Valuta tonnikaloista liika öljy pois.
5.Sekoita täytettä varten valutetut tonnikalat, creme fraiche ja sitruunapippuri.
6.Levitä seos peittäen leivät.
7.Levitä silputtu paprika/punasipuli kauttaaltaan.
8.Pituus suunnassa 2 kohtaan viipaloitua mozzarellaa ja kermajuustoa.
9.Kääri leivinpaperia apuna käyttäen tiukalle rullalle
jonka sidot kelmulla pitämään kakkua koossa.Nosta hetkeksi kylmään.
10.Sekoita kuorrutetta varten tuorejuusto ja ranskankerma,
levitä seos kääreestä poistetun kakun pinnalle ja koristele mielesi mukaan.
Koristeluun käytin: juustokuutioita, kirsikkatomaattia, 2 eriväristä paprikaa, kurkkua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti