sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kipeenä jälleen

Huomenta!

Taas on tovi vierähtänyt tänne kirjoittamisesta. Sitä kun ei tänne oikein muutoin tuu kirjoiteltua kuin sillon kun saa olla rauhassa tietokoneella. Nyt olen tosiaan flunssassa kotosalla ja ajattelin josko jotain tännekkin jaksais päivittää, ainakin sen verran et saan ihanasta pojastani laittaa kuvan tekstiin mukaan, oltiin eilen vanhemmillani vähän puunaamassa autoja & syömässä. Oli ihanaa samalla myös nähdä vaariakin, joka tuli myös syömään ja omenapiirakalle.

Leevi heräsi eilen vasta 9:40 ja päikyt nukkui 16-18:00, joten nukkumaan ukko saatiin vasta 21:50, huh huh. Aamulla onneks mun ei tarvinnut nostaa poika kun vasta 7:00 ylös, jotta ehdin viemään ennen aamupuuroa päiväkotiin. Sinne se jäi iloisin mielin, meni innoissaan hoitajan syliin, joten äiti jäi ihan vallan kakkoseksi <3 MUN IHANA REIPAS POIKA.

Viime viikolla oli Leevi kipeenä, torstaina kotona mun kanssa ja perjantaina sitten puolestaan Jannen kanssa. Mä lähdin perjantaina hakemaan äidilleni kissanpentua Lappeenrannasta, sain vähän Leevi vapaata aikaa, jäin siit sitten porukoilleni yöksi, kotiin tulin lauantaina heti 8:00 aikaan. Lauantaina iltapäivällä tai no lähemmäs illalla mulla sitten alkoi tuo FLUNSSA :( sitten ei enää jaksanutkaan yhtään mitään. Ei tuo kurkkukipu oo ees nyt pahin vaan tuo jatkuva päänsärky! Onneksi sain reseptillä Buranaa, mulle kun tuosta Panadolista ei oo ei niin mitään hyötyä! Eilenkin otin 2 x 1000 mg Paratabsia ja mul edelleen niidenkin jälkeen oli pää kipee, mihin hemmetin kipuun ne oikeesti auttaa? Kysynpähän vaan! Ja ei, minulla ei ole migreeniä. Jos se menee Buranalla ohi aina, niin se ei silloin voi olla migreeniä, eikä mul oo mitään pahoinvointia taikka näköharhoja mitkä siihen oleellisesti kuuluu.

Mitähän muuta, kissat sai äsken ruokaa ja ovat ehkä hetken hiljaa. Tuosta vanhemmasta kissasta Nukasta on tullut kyllä sellainen riesa. Se herättää joka ikinen aamuyö huutamaan nälkäänsä. Siis se on aivan kamalaa, onneksi sentään tänään aamulla ei herättänyt Leeviä, mutta Jannen kylläkin ja tietenkin minut. En oikeesti keksi mitä mä ton kissan kanssa teen, lopetettavaksi ei tuosta syystä oikein voi viedä ja ei kukaan enää 14 vuotiasta kissaakaan halua riesakseen ottaa, kyllä mä Nukasta välitän ja rakastan, mutta en vaan tie miten kauan jaksan enää, kun ei saa nukuttua! Kuitenkin välillä on rankkoja öitä Leevinkin kanssa, ja sitten vielä on rankkoja öitä kissankin kanssa, niin jossain vaiheessa ei vaan enää jaksa. Päiväunetkin välillä Leeviltä jää lyhyiks ton kissan takia! En tiedä enää mitä teen, alan olemaan TOIVOTON. Naksut ei auta kun ei tuo katti niit juurkaan syö nälkäänsä, haluaa vaan purkkiruokaa! Uskomatonta, no ehkä siihen vielä joku ratkaisu löytyy. Joku automaattinen ruoka-automaatti tai vastaava.

Mutta joo, siinä kait ihmeimmät mitä tänne kuuluu. Sen verran nukuttaa, et nyt painelen tonne sängyn pohjalle ihmettelemään ja pasteen ne parit kuvat mun rakkaasta viel tähän tekstiin <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti