sunnuntai 14. elokuuta 2016

Joskus mut tavoittaa ehkä täälläkin vielä

Pitkästä aikaa...

Joo en oo tosiaankaan hetkeen käynyt täällä, sen verran hektistä tämä elämä on ollut, tietokoneella kotona ei olla käytännössä ollenkaan. Töissä tottakai senkin edestä, mutta ei siellä ole aikaa tai kiinostusta mitään blogitekstejä kirjoitella.

Toivon todella, että saan tässä syksyn myötä aktivoitua tämän suhteen, ainakin synttäreitä on tulossa, niin ehkä saan jonkinlaisia leivontapäivityksiäkin tänne tehtyä.

Laihduttaminenkin on uudelleen alkanut, ajattelin, että jos tuossa vähän alkaisi enemmän liikkumaan, jos edes kaksi kertaa viikossa pääsisi käymään lenkillä, ei niiden tartte mitään pitkii lenkkei olla, kunhan nyt edes sen 3 km alkuun lähtis lompsimaan, Leevi kuitenkin on sellainen, että lähtee kyllä mielellään ulos mukaan touhuumaan. Varmaan kaipaisikin enemmän tonne ulos lähtemistä. Mä niin laiskistuin raskaana ollessa ja se on vaan jatkunut ja jatkunut. Mut nyt on pakko alkaa jotain tekee, jos meinaa vielä jossain vaiheessa toisen vauvan hankkia. Tässä kunnossa, ei oo toivookaan, hyvä ku jaksaa näiden asioiden kanssa tässä pyörii mitä nyt on, saati että sitten jos olisi vielä yksi muuttuja lisää.

Sori muuten kun tää juttu rönsyilee tosi paljon, ei jotenkin oo sillai järki ehkä mukana tässä kirjoittamisessa, mutta edes jos vähän sais jotain tehtyyn tähän. Mun pitäis vielä liittää toi puhelinkin tähän tietokoneeseen, josko kuvat sais siirrettyy kun pitää tässä syksyllä teettää lisää valokuvia Leevistä. Olen viimeeks teettänyt ehkä siihen saakka kun Leevi oli vuoden ikäinen, eli melkein toinen vuosi on kokonaan teettämättä :D, no mut ehkä Ifolorille tulee taas tällee ennen jouluu niin hyvii tarjouksia, että saan teetettyy kuvia sieltä sitten hyvillä alennuksilla.

Pitäisköhän tuossa koht alkaa siivoomaankin kun Jannelle lupasin, hän kun lähti Leevin kanssa isällään käymään kylässä, et mie saan rauhassa siivoo ja tietenkin kirjoittaa kirjeitä. Kuviakin voisin vähän tänne kanssa päivittää. Ostin eilen pari kivaa paitaa, joten niistä voisin jotkut otokset ottaa ja ainiin myös perjantaina ostin uudet korkokengätkin, ne on kyl sika kivat. Kattelin niit kuola valuen keväällä Dinskossa ja nyt sitten ne löyty syksyllä -50% hintaan <3 ja sit siel oli semmosii pelkkii päkiä pohjallisii, en oo semmosist ennen kuullutkaan joten kerta se on ensimmäinenkin, joten otin sellaset siihen viel mukaan, nekin oli ihan edukkaan, oisko ollut jotain 5 € tms, joten ei kalliit. Ja tein myös tilauksen netistäkin, tulee yhet farkkutyyliset leggingsit sekä sellain ihana toppi. Viel kun Janne tilaa mulle MK:n laukun minkä lupas syndelahjaksi niin olen oikein iloinen, en ookkaan pariin vuoteen juuri mitään itselleni ostanut, kaikki ylimääräinen melkein mennyt Leeville, mut tottakai mun pojalle vaan parasta ja hältä ei saa puuttuu mitään, multa voi puuttuu kyllä, mä sen kestän :) (välillä).. Hehe.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti