torstai 6. marraskuuta 2014

Sisustamista & kiertelyä kaartelua

Heips!

Huh, mikä päivä takana. On taas ollut ohjelmaa tän mamman päivässä enemmän ja vähemmän, no tylsää ei ainakaan ole ollut.
Aamulla äitini haki mut kotoota siinä puoli yhdeksän maissa (autoni siis vietiin eilen korjaamolle). Käytiin ensin viemässä jälleen yksi näyte labraan, siitä suuntasimme Fidan lähetystorille katselemaan, ajattelin ensin etten mie sielt mitään löydä, mut no, turha toivo, löytyi vähän liikaakin kaikenlaista:
- kypärämyssy pojalle
- saunatakki pojalle
- Ihaa- pehmolelu pojalle
- pehmo käärme pojalle
- 2 pinkkiä toppia minulle
- 1 neule minulle
- 1 huivi minulle
- verhot olohuonekeittiö tilaan
Kirpparilta suuntasimme Lidl:iin, sielt en ostellut muut ku vähän leipää ja tomaattia ja tuoremehua kotio. Sit mun kunto alkoi pettämään ja päätettiin lopettaa kiertelyt ja menin sitten vanhemmilleni hengaamaan siksi aikaa kunnes autoni on valmis korjaamolta. Soitin sinne puoli yhden aikaan ja auto oli valmis. Meni katsastuksesta läpi <3 JEE! Nyt sitten vuosi taasen ajoaikaa pirssillä, eihän siihen mennytkään suotta rahaa kuin VINO PINO! No ehkä nää murheet nyt loppuu, ainakin toivon niin...

Kotiin kun tulin niin katselin tuossa Jannen NHL:n pelaamista, pesin pyykkiä, ripustelin ne narulle, pesin astiapesukoneen, tehtiin ruokaa, Janne ripusti verhot paikoilleen ja nyt ollaan lämmittämässä saunaa, pääsee pian pesulle. Huomenna mulla onkin aamusta neuvola, ja sitten muuten olenkin VAPAALLA! Alkaa nää päivä ohjelmat riittää, maanantaina sitten Hyvinkäälle jälleen, saas nähdä mitä siel on taasen sanottavaa. Iiikk!! :)

No mut, semmosta tähän hätään, päivittelen tähän loppuun vähän kuvia itsestäni, masuasukista, verhoita, pehmoleluista ja pikkasen myös kynttilätunnelmaa kotoota mitä laittelin tuossa iloksemme vähän palamaan <3. Heissaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti