tiistai 11. marraskuuta 2014

Se vauva tulee oikeasti!

Heissan!

Tämä olisi nyt sitten viimeinen päivitys ennen vauvan tuloa, kävin tosiaan maanantaina 10.11 äippäpolilla viimeisen kerran ja nyt synnytyksen käynnistäminen olisi 18.11, sikäli jos synnytyssalissa jne on tilaa vaan <3, toivottavasti olisi. Sen verran on tää elämä alkanut kivuliasta olemaan, kun ei jaksa oikein mitään seisten tehdä.

Tuolla äippäpoli käynnillä pojalla oli kaikki sillai siis kunnossa, ainoo ettei oikein kunnon mittaa saanut mistään kun on jo sen kokoinen pikkuinen. Painoarvioksi kuitenkin antoivat 3,7 kg. Lääkäri kysyi joltain vielä konsultaatiota mun synnytyksen käynnistämiseen, ja sain hyvää kommenttii "on tosi lyhyt ensisynnyttäjä, ei siis kuitenkaan mikään lyhytkasvuinen mutta lyhyt" :D, vähän alkoi siinä hymyilyttämään. Lähettivät mut siitä suoraan vielä tapaamaan anestesia lääkäriä missä selvitettiin saadaanko mulle epiduraali ja että hengitystiet ja kaikki on kunnossa sikäli jos joku hätä tulee. Toivon mukaan tietenkään EI! :)

Tänään mun pitäis alkaa sairaalakassia pakkaamaan, et on sitten omatkin kamppeet messissä kun sinne menee, niin joo ja laittaa kameran akku latautumaan h-hetkee varten. Eilen vähän katselin kaverini kanssa vauvakirjaa ja että siin oli kohta kuvia kodista, niin piti eilen sitten vähän kuvailla kotia sitten siihen kirjaan, toki mun pitäs jotenkin viel muokata kuvat sillee, et saan ne kivasti sitten laitettuu sinne kirjaan.

Muuten kaikki onkin suht ok, mitä nyt vähän huonosti nukuttuja öitä takana. Kyl sitä kokoajan alitajuisesti miettii tuota synnytystä kuitenkin, vaikka esim. viime yönä se ei tullut mieleenkään vaikka hereillä olin ihan tunnin välein melkein... Nooo, toivon mukaan päiväunet pelastaa, minne olen kyl tässä pian menossa, sen verran alkaa olemaan silmät ristissä. Ajattelin kuitenkin tuon yhden keskeneräisen kirjeen rustaa valmiiksi ennen sitä, et jos mie joskus 11.00 pääsisin punkkaan takaisin.

Mut joo, seuraavat kuulumiset onkin sitten pienen pojan kanssa <3. Nyt tosiaan kirjeen pariin, nukkumaan, sairaalakassin finalisoimiseen ja vähän siivoukseen. Palaamisiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti