maanantai 20. lokakuuta 2014

Vauvajuttuja

Heips jälleen!

Sitä tulikin nopiaan tultuu tänne taasen, kävin kaupustelemassa ja sieltä tarttui mukaan vauvalle vaikka sun mitä:

-talkki
-kynsisakset
-harjapakkaus hiuksille
-hammasharja
-pesuneste (libero kerhoon)
-sinkkivoide (libero kerhoon)
-jätepusseja käytetyille vaipoille (libero kerhoon)
-hoitoöljy (libero kerhoon)
-ainun vanupuikkoja

Itselleni ostin valmiiksi kunnollisii yösiteitä, et on sitten täällä kotosalla, jos ja kun tänne takaisin sairaalasta sitten pääseepi :) niin ja itsellekkin vanupuikkoja lisää. Vauvalle halusin varmasti vauvalle tarkoitettuja puikkoja vaikka eihän noissa nyt hinta ollut kuin 40 centtii enemmän, mut kuitenkin, en uskalla mitä tahansa ostaa jos sattuisikin jotain.

Verikokeissa kävin, meni ihan hyvin jälleen. Ihmettelen vaan miksi sen kokeen jälkeen mult nykyisin vuotaa tosi paljon verta vielä oton jälkeenkin. Joskus mulle sanottiin et se viittais johonkin tulehdukseen, mut mene ja tiedä, nekin arvot kun multa on kuitenkin otettu tuossa ihan hetki sitten ja niis ei mitään ollut. Verikokeen otin kilpirauhaseen, huomenna pakko hakee lisää tyroksiinia apteekista kun alkaa olemaan jo loppu nuo vanhat 25 mikrogrammaset. Joudun nykysin ottamaan kuitenkin jo 1 kokonaisen gramman per aamu, eli tällä hetkellä menee 4 noit pieniä nappeja. Sit samalla iskulla sain myös taas virtsankeräys purnukankin mukaan, kun joudun sen viemään torstai aamulla labraan, niin et tulokset ois valmiina perjantaina (silloin mulla tosiaan on se synnytystapa arvio Hyvinkäällä).

Mut juu, lisään vielä kuvan ihanista ostoksistani ja sitten jatkan päivän hommia (pakko alkaa siivoomaan tätä kämppää, se on kuin pommin jäljiltä).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti