maanantai 3. syyskuuta 2012

Paluu todellisuuteen...

Tässä sitä taas ollaan, oli kyllä kova isku vasten kasvoja tänään aamulla lekurissa : jumppiin menet sitten vasta ensi viikolla, voit kokeilla pieniä lenkkejä viikonloppuna, et saa rasittaa itseäsi, niimpä niin, tiedän etten ole kunnossa, mul oli kuumetta ja poskiontelon tulehdus ja eilinen jumppa osoitti miten tuskaa on tehdä mm. maastavetoja jos tuntuu et poskiontelot räjähtää.

Jotenkin vaan tuntuu siltä että tässä paikoillaan oleminen ja istuminen vain saa verenpaineet kohoomaan, kun mieli tekee tehdä, kulutan kallista aikaa vaan istumalla! Noh, eipä sille mittään voi, tää flunssa tuli nyt ja koetettava vaan parantuu, jotta jaksaa entistä paremmin, lupaan itselleni et kun olen täysin kunnossa niin varaan aina 2 jumppaa putkeen, mitä pidempään, mitä enemmän rääkkiä vaan saan tehtyä sen parempi. Otan taatusti kiinni taas tämänkin ajan minkä olen tuhlannut maaden kotona.

No onhan tuossa kirjeitä odottamassa, olen iloinen että saan ne kaikki rästit alta pois, vaikka tuleehan niit taas sitten lisää :), mutta josko sitä saisi jotenkin semmosen pienen hetken ajatella et olen ollut aikaansaava. Imuroida olis pakko ja sitten Nukan yksiö puhdistella mut muuten ei sitten olekkaan oikein mitään, tuleekohan tänään edes mitään järkevää televisiostakaan, epäilen.

Mut tässä seksikkäimmät tähän hätään, palataan asiaan :)

**Sanskuli**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti