torstai 6. syyskuuta 2012

Happy b-day me!

Heips
Töissä tuli tänään oltua, oli muuten aikas kiire päivä. Tuntui ettei oikein mitään kerennyt saamaan aikaiseksi, vaikka sainkin paljon tehtyy, huomenna sitten meneekin ostoreskontra kiinni, joten huomennakin tekemist siis riittää.
Tänään tosiaan 10.30 , ja 27 vuotta sitten maailmaan putkahti tällainen tyttölapsi, eli siis joo tänään tuli vuosia täyteen, voih voih voih... Vanhuus ei tuu yksin, olen flunssassa tässä ollut about pari viikkoa, et tämmöstä tänään, jotain muuta huomenna, ainiin ja koht täytyy antibiootit syyvvä ettei jää syömäti.
Tehtiin lisää omenapiirakkaa tänään, kun töihin vein eilisen tekeleen, ja tänään sitten tehtiin uusi piirakka, no siin onkin sitten viikonlopuksi syömistä ^.- khihihi..
Ostin tänään kodin ykkösestä sisustustarroja, semmosii mis on nuotteja, mietin että keittiöni kaakeleihin olisi kiva laittaa vähän koristetta tai muuten vaan sitten tv:n yläpuolelle, makkariin ei oikein sovi, no mut kattoo nyt ... Pitää visioida näitä asioita ^.-
Joops, mut semmosta tänne, muuta en ole saanut aikaiseksi, koht se olisi nukkumaan mennä ja ihmetellä, huomenna päivitystä liikunnasta, olis ees body pump sekä tehomuokkaus, jejejejeje!!! :)
Mut kahtellaan, moi!

**Sanskuli tha old woman**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti