400 g nauta-sikajauhelihaa
1 pieni purjo
200g ohuita vihreitä papuja paloina
3 valkosipulin kynttä
mustapippuria
oreganoa
aromisuolaa
100 g herkkusieniä
2 kasvisfondueta
7 dl vettä
2 tomaattia
1 punainen chili
1 tlk tomaattitäysmehua
4 1/2 dl Torino Vaaleaa Kuituserpentiiniä tai muuta pastaa
1. Laita pastat kiehumaan.2. Paista jauheliha ruskeaksi.3. Lisää joukkoon silputut valkosipuli, chili, purjo, ohuet vihreät pavut, herkkusienet ja mausteet.4. Ota kattila, laita sinne jauhelihasekoitus, lisää vesi & tomaattimehu & kasvisfondue.5. Lisää puolikypsät pastat joukkoon, kiehauta.Lisukkeeksi patonkia, päälle korsiteeksi kauniita tuoreita yrttejä, VOILA!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti