sunnuntai 19. elokuuta 2012

...Kana-ceasarsalaatti...


2 isoa annosta
-1 ruukku jääsalaattia/tammenlehtisalaattia tai mitä tahansa makusi mukaan

-öljyä paistamiseen+
-400g naturel kanan filesuikaleita
-suolaa
-mustapippuria rouhittuna

- 1 prk parmesaania lastuina
-1 punasipuli


Krutongit:
-2 fazerin ruis-paahtoleipää
-1½ valkosipulinkynsi
-4 rkl oliiviöljyä

1. Revi salaatti suupalan kokoisiksi.
2. Kuutioi paahtoleivät
3. Kuumenna öljy pannulla, raasta valkosipuli öljyn joukkoon & paista siinä kuutioidut leivät rapeiksi (kovalla lämmöllä).
4. Krutonkien jälkeen lisää öljyä kanan paistamiseen, lisää joukkoon suolaa ja rouhittua mustapippuria.
5. Anna kanojen jäähtyä.
6. Kokoa salaatti (1.Salaatti,2.Kanat,3.Krutongit,4.Parmesaani)

Jos käytät salaattikastiketta, muista lisätä se ennen krutonkeja ettei ne ime kosteutta niin paljoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti