sunnuntai 26. elokuuta 2012

SUNNUNTAINA KERRAN

Hei kaikille!

Ajattelin nyt kertoa kuulumisia, en tosiaan tänään mennytkään crossaamaan, on ollut jo monta päivää tosi nuutunut olo ja semmoinen olo et nyt se flunssa oikeesti tulee. No perjantaina oli aika tuskaa kun tuntui et kurkku alkaa särkeen, no lauantaina aamulla oli kipee mut meni ohi ja sitten tänään aamulla myös heräsin siihen et kurkkuun ja korvaan särkee, mut nyt taas on suht ok olotila. Sain coldrex lääkettä ja otin pari tablettii napaan tuossa päivällä ja yötä vasten sitten otan kaksi seuraavaa, maanantaina jää myös jumpat väliin, mut tiistaina on sitten pakko jo mennä, en kestä enää tätä oloa et makaan vaan himassa sohvalla ja katson kaikki hömppä ohjelmat mitä vaan sattuu tulemaan.
Tänään 20.00 alkaa neloselta junior master chef, sen katson ja sitten 21.00 alkaa yksi lempielokuvistani P.S. Rakastan sinua, surullinen ja koskettava elokuva. Se on yksi niistä elokuvista jotka todellakin haluan omakseni, voisinkin sen melkein mennä tilaamaan. Siihen en varmaankaan kyllästy koskaan, on vaan niin hyvin mun mielestä keksitty. Osa noista romanttisista hömpistä on niin samanlaisii, mutta tuo kertoo myös surusta ja kauniilla tavalla rakkaudesta.
Huomenna sitten onkin työviikko jälleen alkanut alusta, kuun vaihde alkaa olla lähellä, samoin kuin vuosien täyttäminen. En kyllä juhlista niit millään tavalla, voiko vanhenemista oikeesti juhlistaa? Minusta tuossa asiassa ei ole mitään hienoa, ei siis oikeesti niin mitään. Vaikka lahjat toki on aina kivoja :D, sitä ei käy kieltäminen, kai mä siin mielessä oon jollain tavalla ikuinen lapsi. Imuri ainakin olis hankinta listalla, vanhassa ei tuppaa tuo imuosa oikein pysyy paikallaan ja potuttaa imuroida (okeiokei inhoon imuroimista muutenkin mut se nyt on yksi pakollinen osa siivoomista)..
Mut joo, nyt loppu ilta tv:n orjana ja ehkä sitten tiistaina oikeet päivitystä liikunnasta, tänään ei tuu tehtyyn kun vatsalihas sarjat, se riittää mulle tältä erää.
Palaamisiin.

**Sanskuli**

xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti