keskiviikko 22. elokuuta 2012

^.- Liikunta ^.-

Ihanaa keskeistä viikkoa, eli keskiviikkoa!

Tosiaan ollaan jumppailtu tänäänkin, vaikka JUURI tänään tuntui et oli tosi huono päivä. Homehduin Vantaalla Technopolia:ssa katsomassa ERP demoa 8 h. Ilma ei kiertänyt ollenkaan ja siin kahen maissa alko ohimoissa jo jyskyttää, ilmastointi oli ; mutta kun olen niin herkkis kaikelle tommoselle niin... Eikä ollenkaan auttanut se että eilen illalla taas tuntui ihan ku olis pientä flunssaa tulossa joka oli taas aamulla kadonnut jonnekkin, liekkö lähti karkuun naamaani aamulla ^.- , voiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hyvin olla! No mut eniwees.
En kerennyt sielt lähdön jälkeen ees kotiin saati mihkään muuallekkaan, eli suoraan Feeniksille suuntasin, jossa tänään oli minulla 30 min CRX Work ja sen jälkeen 60 min Body Pump <3, hieman siin kerkesin crossarilla pomppimaan ennen alkuu, oisko ollut 8 min. En ottanut venyttelyy esim sykemittarille ja unohdin Pump:n lämmittelys heti laittaa sen päälle, et ehkä joku 500 kcal olis kaikenkaikkiaan tullut plakkariin, mut no hyvä näinkin.
Mut nyt tuloksiin:

Vaikutus:
Tämä pitkä, alhaisen intensiteetin harjoitus kehitti perus kestävyyttäsi ja kehosi kykyä polttaa rasvaa harjoituksen aikana.

Kesto: 1:30:02
Keskisyke: 121 (62%)
Maksimisyke: 162 (84%)
Minimisyke: 76 (39%)
Kcal: 476
Rasvan osuus kaloreista: 40%

Painoistani, olen ekoista hieman nostanut painoja, tässä jotain mitä muistan:

Kyykyt, yhden jalan kyykyt, selkä = 2*2kg, 4*1kg + tanko
Hauikset, rinta: 2*2 kg, 2*1kg + tanko
Ranskalainen punnerrus: 5 kg
Ojentajat, olkapäät: 2 kg käsipainot

Kiitos, nyt kuittaan ja meen vaihtamaan puhtaat lakanat näin hienon treenipäivän ja raikkaan suihkun jälkeen. Kirjeitä koetan myös tänään rustailla, ettei viikonlopulle jäisi niin kovin montaa. Aika meinaa vaan loppua joskus kesken.
Nuka raukka itki ja huusi kun tulin kotiin, sai ruokaa, rauhottui noin 15 min, kunnes sitten iski hellyyden puutetila, tuli makaamaan läppärini näppäimien päälle ja piti ottaa haliotteeseen ja paijjailla reppanaa, hän katseli silmiin ja kurnutti niin rauhoittavasti et mun kohonnut verenpaine stressin vuoksi hieman hellitti ja nyt on mamulillakii hyvä olo <3, loppu hyvin kaikki hyvin.

**Sanskuli***

xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti