tiistai 21. elokuuta 2012

LIIKUNTA

Tänään tein sen, pääsin kutakuinkin jo lukemiin mitä olen kaivannutkin. Ei kuitenkaan ollut ihan paras treenipäiväni, kun muistelen et on ollut jotenkin voimakkaampiakin. Toki tänään tein isommalla vastuksella, kovempaa ja lujempaa ehkä mitä koskaan ennen. Mut silti sitä tuntuu että MINÄ OLISIN PYSTYNYT PAREMPAANKIN!! :) No en tiedä, ehkä mä seuraavaks lähden tavoittelemaan noit 55 min vauhti tunteja, tuo nyt oli kuitenkin easy, vaikkakin vauhti oli peruttu ja vaihdettu easyyn niin Maarit veti siit huolimatta sen mukaan et sai tehdä kyl raskaammalla ja kappaleiden tempo oli normaalia easy tuntia nopeampaa, mut kaiken kaikkiaan upea fiilis. Tästä sitä vaan pitää lähtee enemmän ja enemmän itseään kehittämään.
Huomenna on edessä pari tuntii, 30 min sellasta lähinnä syvien lihaksien etsintää ja sitten 1 h body pump putkeen, kattotaan miten mamman käy :P, mut nyt tän pv:n tulokset.

Sykemittarini tämän päivän motivaatio:
Hyvä vauhti! Kehitit aeroobista kuntoasi ja lihaskestävyyttä. Tämä harjoitus myös kehitti kykyäsi harjoitella kovalla intensiteetillä pidempiä aikoja.

55 min vauhti feeniks, crossing

Kesto: 56:11:8
Keskisyke: 145 (75%)
Maksimisyke: 173 (89%)
Minimisyke: 106 (55%)
Kcal: 470
Rasvan osuus kaloreista: 26%

Kiitos, Sanskuli kiittää ja kumartaa, nyt suihkun pariin, whey drinkki huitastu jo naamariin, bon appetit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti