maanantai 20. elokuuta 2012

**AJATUKSIA**

\:\: Loman jälkeinen maanantai :/:/

Se on tosiaankin lomalta palattu, töissä tuli oltua piiiiiiiiiiiiiiiitkä päivä, tekemistä tuntui riittävän siis huomisellekkin.
Keskiviikko ja torstai on varmaan niit päiviä jolloin en varmaan töiden jälkeen jaksa evääni liikauttaa: meinaan 8 puuduttavaa tuntia demoja katsellen joltain screeniltä, voi voi, silmäni jo nyt huutavat hoosiannaa. Mut ompahan sitten tasapainottamassa keskiviikkona 30 min crx works ja 1 h body pump. Torstaina JOS jaksan niin meen heilumaan tunniksi easy feeniks crossingin tahtiin.
Tänään tuli 75 min oltua crossipumppaamassa, siitä tuloksia tuossa hetken kuluttua uudessa päivityksessäni.
Kellokin lyö jo puolta kahdeksaa, astianpesukone tyhjäämättä, lauantaina pesemäni pyykit roikkuu edelleen parvekkeella, pitäis ottaa muutenkin huoltoyhtiöön yhteyttä kun tuo helkkarin vessan lavuaari ei kunnolla vedä, pesukonetta kun peset niin saat olla vahtaamassa ja lasilla tyhjää vettä sielt ettei tarvitse alkaa Nooan arkkia kyhäämään pelastukseksi.
Liikaa pienelle ihmiselle, tulisi jo viikonloppu, armahtakkee raskaan työn raatajaa! :P Olempa mä positiivinen, kyl se loma ois voinnut jatkuukki, tänään kuitenkin sen verran kaunis päivä. Mutta näin, tällästä tänään. Koetan viel liikuntaa päivittää lisää tänne ja sitten kyllä suihku, kotityöt ja Nukan helliminen, se on tuossa pyörimässä kuin väkkyrä, joten iloksenne kuva vielä papusestani.


**Sanskuli**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti