sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Hommia ja sisustamista

Heissaaaaaan!

Täytyy tulla tänne päivittämään kuulumisia, eilinen päivä meni niin tiiviisti touhutessa, ettei illalla enää jaksanut tänne tulla päivittelemään mitään. Aamulla jo kun 9.00 aloitettiin ja valmista oli vasta 17.00, mut no ei ainakaan tullut tylsää. Tosin mun selkä oli rikkipoikki ja pikku ukko nassussa kanssa protestoi illalla potkimalla, et nyt hemmetti mamma rauhotu :)

Tosiaan eilistä touhuntaa:
-vitriinin siirto olohuoneesta makuuhuoneeseen (järkkäsin kirjat sun muut samalla)
-kotiteatterin vienti häkkikellariin tieltä
-sohvan tyynyjen ja ylimäärästen vuodevaatteiden pakkaus ja vienti vanhemmille
-roskien ja ylimääräisten kamojen vienti roskiin
-sohvien vaihto vanhempien sohvan kanssa keskenään
-isän vienti kyläilee mummolle
-meidän vanhan sohvan imurointi porukoilla
-oman sohvan kokoominen ja putsaus
-koko asunnon imurointi
-huonekalujen siirto ja järjestely paikoilleen

Voin sanoa, et oltiin murun kanssa niin raatoja tuon homman jälkeen, et oksat pois! Ihan sika kova päivä. Vaikka en itse juuri mitään nostellut, mut se kun katselin murun ja enon raadantaa niin kyl se raskasta oli. Kovan työn tekivät. Olihan äiti kanssa siin apuna, he olivat enon kanssa ennen tuota hommaa kuitenkin jo vaihtaneet 2 autoon renkaat.

Muuten oma vointini on hyvä, toki alkaa tuo selän jäykkyys ja liitoskivut käymään aika hurjiksi, en tie enää kauan tän kasvavan nassun kanssa enää jaksan. Seuraavan kerran mul on käynti äippäpolilla 10.11, sillon on 38+3 raskausviikot, et niin loppusuoralla jo täällä ollaan... Jännittää ja pelottaa ja kaikkee, miten kaikki menee, mitä synnytyksen jälkeen käy kaikille lääkkeille. Eniten mietityttää nuo kilpirauhaslääkkeet, mul on hiustenlähtö pysähtynyt, siis ennen mult tartte harjaan melkein kourallinen tukkaa ja nyt välillä ei tartu ainuttakaan. Kai mä pääsen sitten johonkin testiin menemään sen jälkeen, tiedä sitten. Noo, ehkä sitä tulee sitten miettii lääkärin kanssa, tai voinhan mä seuraavalla käynnillä kysellä, et miten hommat sitten etenee.

Jeppis, mut nyt liitän kuvat vähän meiän olohuoneen muutoksesta <3 olen tosi tyytyväinen! Palaamisiin jälleen, nyt lyö pää tyhjää ja en jaksa tässä koneella kauaa nököttääkkään. Moip.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti