perjantai 24. lokakuuta 2014

Päivän mietintöjä

Heips!

Vaikka äskettäin jo päivitinkin vähän kuvaa pikkumiehestämme, niin paljon jäi kertomatta. Puhelimella kun ei kovin kummoisia novelleja jaksa kirjoittaa, niin pitää vähän kertoilla tässä tietokoneella paremmin.

Tosiaan tänään oli synnytystapa arvio, lääkäri totesi minun olevan sormen verran auki, ja kohdunkaulaa jäljellä enää noin 1,5 cm, eli valmistauduttu ollaan tässä pientä ihmettä tuomaan maailmaan. Viikkoja on tänään tasan 36+0, joten poikakin on siinä mielessä valmis tulemaan heti kun vain niin päättää, eli jännittäviä aikoja siis eletään.

Pojalla muutenkin kaikki hyvin: liikkuu mukavasti, sydänfilmi jälleen oli hyvä, napanuoren virtaukset hyvät, istukka toimii, painonnousu hidastunut (tarkoittaen et ei ole enää yläkäyrällä, eli alkaa olemaan vähän normaalimmissa mitoissa), korvanlehtikin nähtiin näytöltä. Oli kyllä aivan ihana lääkäri tällä kertaa, kun opasti ja näytti mitä missäkin oikein kunnolla on <3.

No sitten vähän huonompaa uutista, vein tänään aamulla samalla labraan taas vuorokausi virtsat ja tulokset sain sitten tänään niistä, viimeeksi mul oli jotain 800mg proteiinii siinä ja nyt sitten 1200 mg :( ei nyt viel mitän huomattavaa SEKÄÄN, mut uus keräys on vietävä keskiviikkona labraan jälleen. Sillai pelottaa et mitä oireit tässä tulee ehkä mahdollisesti lisää. Selkää särkee kokoajan vaan herkemmin ja seistä ei jaksa oikeesti yhtään ylimääräistä. Joten mitä vielä? No jotain hienoo muuten et kilpirauhas arvot oli ok, eli niiden lääkitystä ei enää nosteta.

Jeppisheppis, viikonlopun olen vanhempieni luona. Miekkonen meni auttamaan isäänsä maalaamaan ja laittamaan vähän paikkoja kuntoon, joten kivempi mun on täällä olla ihmisten ympäröimänä jos jotain alkaakin tapahtumaan ja no ei siel kotosalla kivaa ois ollut yksikseen olla vaikka meillä kaksi ihanaa karvapallo herraa onkin <3.

Huomenna auttaa täällä vanhemmilla haravoimaan yms ja sitten iltapäivästä menen ihanan ystävän luona käymään. On ohjelmaa kyllä, ei tylsää tule ainakaan. Ei sitä enää paljoo jaksa / viitsi missään käydä, tänään kävin äidin kanssa Ikeassa kahvilla, niin siis sinne kahvilaan pääs kivasti, mut pois joutu kulkee kuitenkin sitten pidemmän reitin, tuli itku ja potku ja raivari siin hommassa. No mut nyt lepäillä tässä, ennen kuin äiti mennä hakemaan pois tuolta Tikkurilasta. Siellä käyvät syömässä :) ja no ehkä vähän juomassakin.

Mut joo tässä kaikki tältä erää. Katsotaan missä vaiheessa tulee tauko kun pieni ihme tulee luoksemme <3 pysyvästi <3. Moimoiiii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti