tiistai 21. lokakuuta 2014

Kotona virumista

Huomenta :)

Taas täällä kirjoittelemassa, tuli jo tänään herättyy kuudelta, kuten joka aamu tälle viikkoa. Muruseni lähti töihin niin minäpä aloin verestämään lapsuusajan muistoja ja katsoin Pocahontasin Viaplayn kautta. Herttinen et tuli pillitettyy, oli kyllä niin koskettava ja aivan niin ihana elokuva kun muistinkin. Olen ko. teoksen nähnyt varmaan valehtelematta 30-40 kertaa, mut ei siihen vaan ole edelleenkään kyllästynyt.

Söin tuossa myös ihanan aamupalan josta laitan kuvan taas lopuksi tähän tekstiin, sen verran herkullinen ja maistuva oli. Se sisälsi: puuroa, banaanin, 1 leivän, maitoa sekä vähän rasvatonta juotavaa jogurttia <3, massu tuli täyteen ja pojuneissöni alkoi taas oikein kunnolla liikkumaan :D, tais maistuu hänellekkin.

Auto on tänään huollossa, joten kökin koko päivän kotosalla. Toisaalta, kyllä mulla tässä tekemistä piisaa, on kirjeitä kirjoitettavana, ruoka tehtävä (jauheliha keittoa), siivoomista ja tietenkin pipon sekä kaulaliinan neulomista, tuossa leffaa katsellessa sainkin pipoa taas parit kolmet kierrokset tehtyy. Hyvää ajanvietettä tv:n katsomisen ohella, illalla varmaan alkaa olemaan pian niin hyvällä mallilla et alkaa olemaan jo kavennus operaatio käsillä (tosin siit en tie mitä tulee, tarttee varmaan mennä sitten porukoille käymään ja äiti saa katsoo et onnistuu ja menee oikein. Lapaset olis kanssa kiva tehdä, mut en usko et niitä ihan heti uskallan alkaa tekemään, sukat on kanssa toinen juttu myös mitä haluisin, mut niis on se pirullinen kantapää osuus :)...

Sitä ollaan tänään jo keskellä viikkoa! Nopeesti tääkin viikko on mennyt loppu peleissä, pelkäsin ihan kamalasti kun jäin kotiin et miten mä saan viikot kulumaan. Tottakai ikävä olis töihinkin, mut sen tiedän etten siellä kyllä enää mitenkään jaksais olla, eilenkin kauppareissulla alko pistelee ja supistelee. Saati sitten et 8 h istuu ja touhuu töissä, niin en tie, varmaan olisin synnyttänyt jo jos siel olisin ollut vieläkii... :) Mut kotona ois toisaalta kiva jotain duunia tehdä, mut eipä ole mitään mitä tehdä.

Jepulis, mut nyt kirjoittamaan kirjeitä, ja tässä tämän päivän kuulumiset jälleen tänne. Palaamisiin taasen kun löytyy jotain juttua mitä kertoilla <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti