perjantai 30. elokuuta 2013

Pepepeperjantai

Heissan!

Tällä kertaa kirjoittelen muuten vaan, on tässä aikaa istua sohvalla koneen kanssa, niin vois vähän kuulumisia muuten vaan kirjoitella.

Tänään aamusta tuli käytyä jälleen Club Feeniksillä jumppaamassa: 55 min vatsapakarajumppa, kyllä voi sanoa että kiitos Aino Maj! Jalat tärisi vielä treenin jälkeenkin! Kuitenkin meinaan huomenna olla kunnossa käydä lenkillä, täytyy saada vähän stressiä ajettua pois.

Syynä stressiin: joo sain tänään auton huollosta, kuullen että siihen pitää vielä ostaa joku ilmamäärä mittari (ovh. 200 e), okei laittaminen menee kuulemma odottaessa, ja lupasi selvittää onko heti hyllyssä, no soittoa ei kuulunut ollenkaan, saanpa sitten maanantaina soittaa perään ja kysellä et saako sitä osaa milloin, kun tosiaan tuo mun työmatka on vähän sellainen ettei mee julkisilla ja auto nykii jo kun vaihtaa vaihteita (vissiinkin jotenkin se mittari vaikuttaa saako kone ilmaa, hmm, no eniweis). Kai mun pitää isipapalta kysyä sitten skootteria tms lainaan alkuviikoksi, että saan tuon auton ajettua korjaamolle, etten jää sen kanssa hätää kärsimään johonkin tien päälle.

Kaupassakin kävin äidin kanssa aamupäivästä, ruoan tein hetki sitten ja nyt tosiaan tv:n ääressä rentoudun. Olin jopa niin hurja että ostin 1 mansikkasiiderin kaupasta, mut en nyt sitten tiedä nautinko sitä tänään vai vasta huomenna lauantaina, hirwee pulma! x) No ehkä se tässä tämän illan aikana selviää miten sen kanssa teen.

Veronpalautuksetkin tuli tietoon tällä viikolla ja voin sanoa sen verran että mulle tulee 100% varmuudella uusi tv jouluksi, johan tuo vanha onkin pian 10 v palvellut. Nykyinen on joku oisko 32 tuumaa, kyl mä varmaan jonkun 40 tuumaisen päätän ostaa, samalla sitten uusi tv-taso, vähän tehdä mittausta ja vertailua että millainen, väri ainakin on valkoinen. Sängyn mä varmaan hankin jo ennen jouluu, haluan ihanan valkoisen, missä olisi itsessään jo kiinni vuodevaate laatikot, saan tilaa vaatekaappiin (se tursuaa jo valmiiksi).

Mutta joo, tässä jotakii löpinää, taidan nyt lopetella ja keskittyy tekemään jotain muuta (eli jatkaa sohvalla röhnöttämistä), moip.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti