keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Reseptiikkaa

Nyt laitan rakkaan ystäväni reseptin tänne, on niin hurjan hyvää, joten pakko jakaa, nimeä en oikein keksi, mut kokeillaan laittaa joku

Karppaajankesäinen setti

Aineet:
-Kesäkurpitsa
-Keltainen paprika
-Maustekurkku
-Pieni purkki herkkusieniä
-1 pss kotimaisia herneitä
-400g jauhelihaa
-1 prk tomaattimurskaa
-1 pkt Arla Apetina Classic 8%
-4 valkosipulin kynttä
-Mausteet maun mukaan
-1 dl vettä

1. Keitä herneet nopeasti
2. Paloittele kesäkurpitsa, valkosipuli, suolakurkku sekä paprika öljyssä. Laita sivuun kun alkavat pehmenemään.
3. Paista jauheliha, johon lisäät mausteet (itse käytin jauhelihamauste, grillausmauste, paprika, mustapippuri, suola). Sekoittele hetki.
4. Lisää jauhelihaan herneet, herkkusienet sekä tomaattimurska. Sekoittele.
5. Kaada paistamasi kesäkurpitsa, valkosipuli, suolakurkku ja paprika seos jonka jälkeen laita hieman vettä. Viimeisenä murenna Apetina pieninä paloina vielä joukkoon.
6. Anna hautua 10 minuuttia miedolla lämmöllä



Tämän voi tarjota tosiaan karppaajalle ilman mitään lisuketta, mutta suosittelen kokeilemaan myös riisin kera. Bon appetitö :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti