keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Reseptiikkaa


Amerikkalainen juustokakku

Pohja:
n. 15 Digestive keksiä
75 g voita

Täyte:
600 g philadelphia tuorejuustoa
2,5 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
200 ml kermaa
1 dl maissitärkkelystä
½ sitruunan kuori ja mehu

Ohje:
1. Murskaa Digestive keksit tehosekoittimessa tai hakkaa muovipussin sisällä.
2. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
3. Painele keksipohja tiiviisti irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
4. Vatkaa kaikki täytteen ainekset yhteen tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan pohjan päälle.
5. Paista kakkua 170 asteisen uunin alatasolla n. 1h.
6. Anna kakun jäähtyä hyvin ennen tarjoilua. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Voit tarjoilla mansikkapyreen kera:
1.Soseuta mansikat tehosekoittimella, lisää sokeria&sitruunan kuorta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti