keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Autoilua

Heissan!

Pitkästä aikaa, en olekkaan hetkeen taas käynytkään täällä. Niin paljon on ollut kaikenlaista. Tuli tuossa eilen haettuu "uusi" auto, vaihdoin siis viimein vanhan Nissanin pois ja sain tilalle Opelin <3.

Ajokokemuksena tästä 74 km:sta: tuo auto tuntuu x kertaa isommalta autolta kuin Nissanini, vaikka se nyt juuri olekkaan isompi verrattuna edelliseen, toki leveempi ja ihan vähän pidempi mutta... No ihan erilainen, tällä minun ihanalla Opel:llani on vain 80 tkm ajettu, ja hyvin pidetty, ei tupakoitu sisällä jajajaja, paljon on hyvää mutta myös miinusta. Mietin kun tuli tuo vaihto aiheelliseksi että keskuslukitus olisi ihan ehdoton, tuossa nyt sitä ei ollut, mut toisaalta, niin paljon yksin ajan ettei se nyt juuri ole mikään este. No ehkä sitten seuraavassa.

Väristä pidän, ajosta pidän, oikeastaan ihan kaikesta siinä. No mut joo, nyt laitan kuvat vielä tähän ja sitten pakko luovuttaa tältä iltaa. Mul on aamulla aikainen herätys ja lähden Helsinkiin koulutukseen heti aamusta, ja tuun sitten joskuskuskus takaisin. Palataan siis asiaan myöhemmin, mut tässä ne lupaamani kuvat:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti