maanantai 22. lokakuuta 2012

Sekalaista

Joo, ei ole hetkeen tullut täälläkään käytyä, ollut niin paljon kaikkea, ettei vaan riitä aika ihan joka juttuun, enimmäkseen tosiaankin käynyt työssä, pelannut FarmVille 2:sta facebookissa ja ollut vaan, jotenkin liikunnat on nyt hetken aikaa ollut tauolla, ehkä osakseen kiinostuksen puutteen vuoksi ja osakseen sitten ettei ole ollut sopivaa aikaa.
Keskiviikkona oon menossa pariin jumppaan, huomenna kun olen ystävän luokse menossa töiden jälkeen, torstaina onkin edessä pakkaamista ja sitten perjantaina viikonlopuksi Kuopijjooooooon <3, ainakaan tartte ihmetellä et mitähän sitä kehittelis.
Halloween bibbalot olis lauantaina ja tarkoitus olisi Piruttareksi pukeutua, vermeet on tilattu ja pitäis saapuu ihan lähipäivinä, toivoa vaan saattaa et puku on sellainen et sen kehtaa päällensä laittaa ja et meikkaukset yms onnistuu, no mut se on sitten sen ajan murhe se.
Kiva kun täällä on joku jaksanut käydä poissaollessani ja koetan taas aktiivisoitua näiden höpötyksieni kanssa, katsoo nyt... Toivottavasti, mut mitn en mee lupaamaan.
Eilen tein ihan hyvää makkara-makaroni vuokaa, mut en jaksanut kuvaa ottaa saati sitten kirjoittaa reseptii talteen, vaikka ei se kovin vaikeakaan ollut, en vaan jaksanut :D, laiskuus iski! Tai se nyt on tuntunut viime aikoina iskemään vähän turhankin usein! Noooooh, elämä on! :P Jeeps, mut tässä kuulumiset, palaamisiin.

**Sanskuli**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti