sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Söndag :P

Harmaata sunnuntaita vaan kaikille :)

Aamu lähti tänään erityisen hyvin käyntiin, eilinen shoppailupäivä oli myöskii suuri piriste, vielä kun pääsee hyödyntämään näitä ostoksia :).
Tänään tuossa mm. hetki sitten poljin 25 min kuntopyörää, siinä kului pyörän mukaan 232 kcal, otin aivan rauhallisesti koska en koe vielä olevani niin terve. Nyt vaan hieman alkoi jo jännittämään huominen 1,5 h pituinen treeni, tiedossa siis crossingia sekä body pump:ia. Täytyy vaan ottaa kevyemmin mut kauempaa en jaksa olla poissa :)...
Perjantaina olisi kaksi täysipitkää tuntia peräkkäin, se hieman mietityttää jo valmiiksi, mutta no se ei pelaa joka pelkää. Aion meinaan tulevalla viikolla taas saada -1,5 kg! Se on nyt tavoitteena ja sen meinaan myös saavuttaa!!! Minuahan ei estä mikään!
Kirjeitä tuossa illalla meinaan kirjoittaa, jotta saan kaikki mahdolliset rästit pois alku viikoksi, et mulla on sitten aikaa vaan treeneille! Tavoitteena liikka 6 pv, ainoo vapaa sunnuntaina, toki mietin viel hartaasti tiistain tunnin crossia et onko se jo liikaa, jos menisinkin vain kävelylenkille, mut sitten kun ilmoista ei vielä ota selvää että sataako vai paistaako vaiko siltä väliltä, no onhan tässä vielä aikaa tai sitten ihan vaan fiiliksen mukaan, se on se toinen ehkä jopa parempi vaihtoehto.
Onkohan mun elämässä enää muuta kuin tämä liikunta? En tiedä, aika vähän jää kyllä aikaa kieltämättä millekkään muulle, toki koetan viel pysyy selväjärkisenä kuitenkin homman kanssa, et  jos tuntuu et en jaksa mennä en niin ollenkaan niin en mene silloin, ettei mee kokonaan maku jos pakko pullalla tekee, voi tulla se stoppi hyvin äkkii, mut tää mennyt viikko vaan sai jotenkin hermot kireelle kun mitään et voinnu tehä vaikka mieli olisi halunnut. Mut tiesin et fyysisesti en pysty, ja jos olisin tehnyt niin olisin huonommassa kunnossa kuin mitä nyt olen.
Joops, mut siin tän päivän tunnelmia. Huomiseen :), silloin treenituloksia tulossa.

*Sanskuli*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti