tiistai 28. elokuuta 2012

POTUTUSVITUTUS

Ei niin hyvää tiistaita!

Joo kipeenä ollaan, tosiaan eilen illalla sitten alkoi mielettömällä korva ja kurkkukivulla, kuumettakii illalla oli jonnii verran. Tänään kävin duunissa tosiaan pari tuntia kääntymässä ja sitten eikun lääkäriin, 10:40 oli aika Korsossa, no perus lentsuu, sain mie sielt varmuudeks yskänlääke ja duact reseptin, varmaan käydä ne tuossa huomenna hakemassa, oon niin 100% varma että se yskä tulee vielä tähän perään.
Mut suurin potutus oli se et aikaisintaan ensi viikolla pääsen jumppaamaan, ja kuulemma ei mitään rääkkitreenejä, joojoo! Ihan ku tässä olossa ei muutenkin olis jo kestämistä? Mä niin toivoin et maanantaina olisin illalla mennyt lenkille, mut toisin kävi.
Ainakin saa nyt ottaa toki lunkisti, katsoo alkavaa BB:tä ja jumittaa koneen ääressä, kirjoittaa kirjeitä. Tänään tuli 4 kirjettä jo valmiiden parin rästin päälle eli tekemisestä ei kyl tosiaankaan oo puutetta, sitten ajattelin jos tuon 1 keskeneräisen kirjan saisin luettuu läpi, niin pääsisin seuraavaan kirjasarjaan käsiksi, katsoo nyt miten mun käy. Puheet on aina yleensä suuremmat kuin teot. Joten, en lupaa mitään. Mut jotain on kuitenkin keksittävä tai muuten tuun hulluksi täällä 4 seinän sisällä kun minnekkään voi mennä :(, pöh höh.
Voivoivoi, en tie kyl miten jaksan olla liikkumatta, tein tuossa vähän 1 jalan kyykkyjä, jotenkin tää oleskelu alkaa vaan ahdistamaan, mietin jo juoksumatonkin hankkimista, sillo ainakin vois pitää huolen siitä että vois aamullakii vähän ennen töihin lähtöö treenailla, ois aika pop. Eikä ois ku 500 e vaan, voi olla et semmonen tulee, mut eri asia on sitten minne saan sen tässä kämpässä sijoitettua, tilaa ku ei kuitenkaan oo mitenkää mairittelevasti, parvekkeelle mahtuu mut sinne sitä ei voi laittaa ^.- et et ... No pitää viel miettii asiaa, ostaakko vaiko eikö ostaa.
No mut tässä mun tunnelmia, olen niin vihainen että itkettää. Palataan huomenna, josko runoilis vaihteeksi taas jotain ^.- ehkä kuviakin, kattoo nyt mitä mieleen tulee. Moi!

**Sanskuli**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti