maanantai 2. maaliskuuta 2015

Pitkästä aikaa

Heips

Tovi vierähtänyt tässä, kun viimeeksi tänne kirjoittelin. On mulla aikaa ollut, mut jotenkin vaan on unohtunut tää bloggaaminen, tosin en mä koskaan niin kovin innokas tänne kirjoittaja ole ollutkaan, mut ajankuluna tää menee silloin, kun ei oo muutakaan.
Flunssassa ollaan oltu koko sakki tässä viikonpäivät. Mie pojan kaa viel oon täs taudis. Epäilen mul olevan poskiontelontulehdus (vaihteeksi). Mut sen nyt näkee vasta lääkärissä.
Ainiin poikamme sai nimensä 10.1.15, Leevi Tapio <3! On mies kyllä aivan nimensä näköinenkin, suloinen pikkumies kaikin puolin.
Muutenkin hymyileväinen ja onnellinen pikkukaveri <3, olen aiiiiivan rakastunut. Mut miten tuollaista pikkuista voisi olla rakastamatta? :) En löydä yhtään syytä miksei.
Kotona olo on ollut helppoa pojan kanssa. Varsinkin nyt kun osaa jo itse viihdyttää itseään. Omissa pikku kätösissä riittää ihmeteltävää. Onhan ne sentään maailman suloisimmat pikku kätöset <3!
Mut nyt alan siivoilee, et ku ukko tulee kotio niin lähden kaupustelemaan. Miettiny jo kaikkee hyvää mitä sieltä löydänkään. Palaamisiin jälleen, kun muistan tulla bloggaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti