keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Reseptiikkaa

Possunsuikalepata

-3 porkkanaa
-5 keskikokoista perunaa
-400 g rypsiporsaan suikaleita
-3/4 mustapekka juusto
-iso sipuli
-suolaa maun mukaan
-voita vuoan voiteluun
-4 dl kuohukermaa

1. Kuori porkkanat, perunat, sipuli.
2. Suikaloi porkkanat ja perunat. Sipulit kuutioi.
3. Paista rypsiporsaat kypsiksi, jonka jälkeen kuullota sipuli.
4. Paloittele mustapekka juusto.
5. Lado ensin perunaa ja sitten porkkanaa.
6. Lisää kaikki lihat ja sipuli, niiden päälle paloiteltu mustapekka juusto.
7.Lado ensin porkkanaa ja sitten perunaa, VALMIS.
8. Paista 200 asteessa 1-1½ h, anna hetki vetäytyä -> tarjoile esim raejuuston ja punajuurisalaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti