lauantai 8. syyskuuta 2012

Reseptiikkaa

Katkarapuvoileivät

4:lle hlölle

8 paahtoleipää (mikä tahansa haluamasi käy)
vähän reilut 8 kourallista isoja katkarapuja

1 prk Creme Fraiche
1½ tl sirtuunapippuri
1½ tl valkosipulirouhe
2 rkl kurkkusalaattia
1½ tl sinappia
persiljaa

8 keitettyä kananmunaa (1 per leipä)
sitruuna

Kastike:
1. Sekoita creme fraicheen sitruunapippuri, valkosipulirouhe, persiljaa saksilla leikattuna, sinappi, kurkkusalaatti.
2. Anna jääkaapissa maustua n.10-15 min.

3. Keitä kananmunat 10-12 min.
4. Halutessasi ennen kokoamista paahdaleivät.
5. Kokoa leipä: aseta ensin 1½ rkl kastiketta leivälle, sitten kourallinen katkarapuja, purista sitruunamehua katkaravuille, viipaloi kananmuna katkarapujen kylkeen (tai halutessasi niiden alle) & viimeistele persiljan lehdillä.
6. Bon appetit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti